Από το 1978

Ποιότητα και αξιοπιστία

Από τις αρχές της δεκαετίας του 1970 ο Γεώργιος Μωυσίδης μπήκε στο χώρο της χρυσοχοΐας εργαζόμενος μέσα στο εργαστήριο και στην κατασκευή του κοσμήματος.

Αποκτώντας  την απαραίτητη εμπειρία το 1978 περνά στον χώρο της χονδρικής πώλησης και στα μέσα της δεκαετίας του 1980 ανοίγει το δικό του κατάστημα κοσμημάτων λιανικής πώλησης το οποίο εδρεύει μέχρι και σήμερα στην οδό Βενιζέλου 50 στη Θεσσαλονίκη.

Εδώ και αρκετά χρόνια την επιχείρηση έχει αναλάβει η νέα γενιά της οικογένειας Μωυσίδη προσδίδοντας εκσυγχρονισμό και νέο αέρα στην επιχείρηση. Η άριστη ποιότητα, η υψηλή αισθητική και οι προσιτές τιμές των προϊόντων μας καθώς και η άμεση εξυπηρέτηση και η ικανοποίηση των πελατών, έχουν χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης.

Το νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (eShop), είναι ακόμα ένα βήμα εκσυγχρονισμού και προέκταση του φυσικού μας καταστήματος δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες να κάνουν τις αγορές τους  από απόσταση. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από γνωστούς οίκους κοσμημάτων και ρολογιών του εξωτερικού και του εσωτερικού που συνοδεύονται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά τους.

Η δέσμευσή μας είναι να σας παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών φροντίδας κοσμημάτων. Χαιρόμαστε πάντα να προσφέρουμε συμβουλές και υπηρεσίες για να εξατομικεύσετε τα κοσμήματά σας, να τα επαναφέρετε ή απλά να διατηρήσετε την ομορφιά και τη μακροζωία τους.
Σε περίπτωση που έχετε απορίες ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας, σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών μας ή να επισκεφθείτε το κατάστημά μας.
Με ακεραιότητα, δημιουργικότητα και μεράκι συνεχίζουμε να υπηρετούμε την τέχνη του  κοσμήματος προσφέροντας στους πελάτες μας τις καλύτερες επιλογές. Η παράδοση της εταιρείας μας για ανώτερη ποιότητα, σχεδιασμό και μια επίπονη προσοχή στη λεπτομέρεια εγγυάται το κύρος μας. Οι συνεργάτες μας ενσαρκώνουν το όραμά μας για ποιοτικό σχεδιασμό και κατασκευή που καθιστούν το κόσμημα αυτό που ήταν πάντα - έκφραση πολιτισμού. Το κόσμημα και το υψηλό γούστο είναι αξίες που αναδεικνύουν το στυλ και την προσωπική γοητεία κάθε ανθρώπου - αυτή είναι η πραγματική ουσία της πολυτέλειας.