Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα
Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Τρόποι Αποστολής

Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier από την Γενική Ταχυδρομική ή την DHL και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε μέσα σε 1-5 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα πληρωμής της παραγγελίας,και αφορά τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα.Τα προϊόντα που έχουν την ένδειξη κατόπιν παραγγελίας παραδίδονται σε διάστημα από 5-30 μέρες ανάλογα με την ύπαρξη και τη διαθεσιμότητά τους. Λόγω καλοκαιρινών αδειών,οι παραγγελίες του μήνα Αυγούστου με την ένδειξη κατόπιν παραγγελίας θα αρχίζουν να παραδίδονται από Σεπτέμβρη με σειρά προτεραιότητας.

Η kosmimatamoisidis.gr δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας οπότε και η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.

Η χρέωση των μεταφορικών υπολογίζεται και προτείνεται στη φόρμα παραγγελίας. Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά(απόδειξη λιανικής).

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας δεν επιβαρύνουν τον πελάτη με έξοδα μεταφοράς.

 Κύπρος:
Αποστολή με Γενική Ταχυδρομική, 1-5 εργάσιμες μέρες κόστος αποστολής 75€ ανεξαρτήτως ποσού.

ΧΩΡΕΣ ΕΝΤΟΣ Ε.Ε.

Κόστος αποστολής 75€ ανεξαρτήτως ποσού.

Παρακαλώ σημειώστε πως για αυτές τις χώρες (εκτός Ε.Ε.) οι οποίες υπόκεινται σε δασμούς και φόρους, οι επιβαρύνσεις αυτές καταβάλλονται από τον παραλήπτη του δέματος και η kosmimatamoisidis.gr δεν φέρει καμία ευθύνη επιπλέον χρέωσης από τις τελωνειακές αρχές της εκάστοτε χώρας.

Επιπλέον, για τις παραγγελίες εντός Ελλάδος  υπάρχει η επιλογή παραλαβής της παραγγελίας σας από την Επιχείρηση Κοσμήματα Μωυσίδης στην οδό Βενιζέλου 50 Θεσσαλονίκη.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας στο 2310 222757 ώστε να σας περιμένουμε!

κλείσιμο
Πληκτρολογήστε το προϊόν που αναζητάτε.
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλάθι

κλείσιμο

Σύνδεση

κλείσιμο

Scroll To Top