1. Με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα:
  Κάθε αγορά από τον διαδικτυακό τόπο του www.kosmimatamoisidis.gr  πραγματοποιείται κατά επιλογή του αγοραστή με δυνατότητα εξόφλησης μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover
  Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά με ασφάλεια, σε πραγματικό χρόνο (real time), μεταξύ του Αγοραστή και ιδιοκτήτη της κάρτας με την Alpha Bank η οποία διεκπεραιώνει την συναλλαγή για λογαριασμό της www.kosmimatamoisidis.gr
  Στην διαδικασία αυτή, η www.kosmimatamoisidis.gr δεν έχει καμία συμμετοχή και τα ευαίσθητα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στο σύστημά της.
  Σε περίπτωση που ο αγοραστής που πραγματοποιεί την συναλλαγή δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της Πιστωτικής Κάρτας, η www.kosmimatamoisidis.gr δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων.

   

  Υπάρχει και η επιλογή δόσεων. Οι δυνατότητα δόσεων βάση της συνολικής παραγγελίας είναι οι παρακάτω:

  • Από 100€ έως 200€ δυνατότητα ώς 2 δόσεις

  • Από 200€ έως 300€ δυνατότητα ώς 3 δόσεις

  • Από 300€ έως 400€ δυνατότητα ώς 4 δόσεις

  • Από 400€ έως 500€ δυνατότητα ώς 5 δόσεις

  • Από 500€ και πάνω δυνατότητα ώς 6 δόσεις

 1. Με Paypal: (προσωρινά μη διαθέσιμο)
  Το PayPal σας επιτρέπει να πληρώσετε απευθείας και κρυπτογραφεί αυτόματα τα απόρρητα δεδομένα με τις καλύτερες τεχνολογίες της αγοράς.
 1. Με αντικαταβολή:
  Μπορείτε να πληρώσετε τον διακομιστή της courier με την παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας. Για αποστολές με αντικαταβολή δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση 
 1. Με κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό:
  Αν επιλέξετε την τραπεζική κατάθεση, επικοινωνήστε μαζί μας για να δεσμεύσουμε τα προϊόντα που παραγγείλατε.
  Τηλέφωνο: 2310 222757, e-mail: info@kosmimatamoisidis.gr,

  ALPHA BANK
  GR7901407090709002002011285

  Στο Έντυπο Κατάθεσης της Τράπεζας θα γράψετε το Ονοματεπώνυμο ή τον αριθμό της παραγγελίας  και θα πρέπει να μας αποστείλετε το αντίγραφο.
  Σε περιπτώσεις που η κατάθεση δεν γίνει σε δύο ημέρες από την ημέρα που δίνεται η παραγγελία, τότε η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα.
  Το κόστος της τραπεζικής προμήθειας επιβαρύνει τον Πελάτη.